Abonnementen

Fininfo-be vertelt het verhaal achter de crisis en de waarde van het leven. Wil je je beleggingen afstemmen op mijn visie, kan je beter te rade gaan bij echte specialisten op dit gebied, nl. SlimBeleggen.

SlimBeleggen biedt enkele heel interessant abonnementen aan aan schappelijke prijzen die mijn visie weerspiegelen in professioneel beleggingsadvies. Ik heb zelf enkele abonnementen van SlimBeleggen gehad en heb er heel veel van geleerd en het heeft mijn portefeuille een extra rendement gegeven. Als u zich nu afvraagt waarom ik dan geen abonnement meer heb: een huis kopen biedt weinig ruimte tot beleggen 😦

Het Goud & Zilver Rapport is een 2-wekelijkse uitgave, waarin telkens verschillende goud- en zilveraandelen aan bod komen. Tevens wordt de strategische visie afgeleverd over de ontwikkelingen in de sector. Daarenboven krijgt u een overzicht van de opgevolgde aandelen in de Selectielijst. U kan zich nu al abonneren vanaf 99€/half jaar!

>>> Abonneer op het Goud & Zilver Rapport

Het Grondstoffen Rapport is een 2-wekelijkse uitgave, waarin telkens de strategische visie omtrent grondstofbeleggingen uit de doeken wordt gedaan. Hieruit vloeien telkens diverse en concrete tips van zowel ETF’s, aandelen als munten. Dit vertaalt zich in diverse Selectielijsten binnen het grondstoffensegment. U kan zich al abonneren vanaf 99€/half jaar!

>>> Abonneer op het Grondstoffen Rapport

Plaats een reactie