Over Fininfo-be

De wereld verandert in sneltempo. De bevolking/middenklasse wordt met de dag armer, onze koopkracht daalt zienderogen, de inflatie stijgt, … Hoe kan je je het best wapenen om je koopkracht / welvaart te behouden.

Fininfo-be verzamelt de beste en interessantste artikels van verscheidene websites. Ik schrijf hiermee artikels die ‘The Big Picture’ laten zien. In het weekend krijgt u mijn visie op de gebeurtenissen van de afgelopen week in de ‘Kijk op de week van Fininfo-be’.

Ik heb de eer dat ik mag samenwerken met www.beurs.com. Op deze site vindt u een schat aan informatie.

Fininfo-be geeft geen beleggingsadvies of -strategieën, daarvoor verwijs ik jullie met plezier door naar de site van Slim Beleggen, zij zijn de top voor alternatief beleggingsadvies. Ik probeer hier een globaal beeld te geven van het reilen en zeilen van onze samenleving. Ik selecteer artikels die aantonen, die bewijzen dat er vanalles verkeerd is met de manier waarop het spel momenteel wordt gespeeld. U en ik betalen het gelag, maar we kunnen er wel degelijk iets aan doen.

In het tabblad ‘rapporten’ kan je mijn rapporten terugvinden die ik zelf geschreven heb over de problemen/uitdagingen die onze generatie te wachten staan. Vergrijzing, dure olie en een tekort aan water, we liggen er niet elke dag van wakker, maar dat maakt het probleem niet minder acuut.

Schrijf je in op mijn mailinglist zodat je niets moet missen, je zal er geen spijt van krijgen. Zo krijg je in het weekend de ‘Kijk op de week van Fininfo-be” rechtstreeks in je mailbox, alsook een overzicht van de gepubliceerde artikels van de week.

Veel leesplezier.

Plaats een reactie