Partners

Fininfo-be werkt ondertussen samen met enkele andere websites:

Op www.beurs.com komen mijn persoonlijke artikels onder de naam Ronald Hendrickx. Beurs.com is een prachtige site van Maarten Verheyen waar dagelijks heel interessante artikels op verschijnen.

Maarten Verheyen mailt ook dagelijks een interessant stukje door via zijn ‘Daily’. Deze ‘Daily’ kan je ook lezen op zijn andere site www.aandelen.com. Ik kan iedereen aanbevelen om zich in te schrijven op zijn dagelijkse nieuwsbrief.

Nico Pantelis is de samensteller van Slim Beleggen. Slim Beleggen heeft een heel eigenwijze kijk op beleggen. Hun analyses zijn dan misschien wel eigenwijs, maar ze zijn altijd correct en ze behalen schitterende resultaten. Op Slim Beleggen kan je je abonneren op 3 deelgebieden en ik kan ze alle 3 aanbevelen. Het zijn zeer goede beleggingstips tegen zeer democratische prijzen:

Goud- en zilveraandelen – Groeimarkten – Grondstoffen

Op het Goud-Portal staan ook heel interessante en up-to-date artikels over goud, zilver en aanverwante. Je kan er op de voet de prijzen van goud, zilver, olie en zelfs gouden munten terugvinden. Af en toe vindt u er ook een artikel van mijzelf.

Biflatie.nl is eind 2009 opgericht om meer informatie te verschaffen over de algemene economie en de huidige (macro)-economische situatie. Er worden nieuwsartikelen gepubliceerd over inflatie, de huizenmarkt, grondstoffen, de huidige crisis, edelmetalen en ander relevante economische onderwerpen.

Plaats een reactie